вторник, 25 март 2014 г.

Трикове за бавно свършване

Гаранция за самочувствието и удовлетворението на мъжете, че са задоволили нас, жените, е издръжливостта им в леглото. Преждевременната еякулация е сред проблемите, от които те се боят най-много и които могат сериозно да подкопаят егото им.

Надали има представител на силния пол, който да не се потисне, ако чуе половинката му да промълви: "Ъм... Това ли беше?" И макар да е човешко и никой да не е застрахован от скоростно свършване, то има няколко трика, които биха били от полза на мачовците.Задръж еякулацията.

Започни с орален секс
За да се позабавлявате и да се насладите максимално един на друг, за да може еротиката да е пълна, като начало се поглезете с орален секс. Заложете на поза 69 и едва, след като сте се разгорещили, сложете презерватив и се отдайте на бурен секс, без спирачки.

Не мисли за оргазма
Мисълта за свършването кара мозъка да се настрои за оргазъм, затова се съсредоточи върху
други неща. Но не започвай да броиш овце, защото съвсем ще провалиш кулминацията на половия акт и в стремежа да забавиш еякулацията си, накрая и двамата ще останете на сухо. Опитай се например, да мислиш за това колко е приятно да я събличаш, да опипваш гърдите й или да заравяш пръсти в косата й. По този начин удоволствието обхваща и други части от тялото ти, не само пениса, а и мозъкът ти не е настроен на вълна свършване, докато още си на вълна любовна игра.

Кажи й да те възседне
Когато тя е отгоре, стимулацията на пениса е по-малка, особено ако движенията, които изпълнява са бавни и въртеливи. Може да се "въздържиш" успешно и ако го правите на задна прашка. От полезрението ти ще липсват лицето и гърдите й и възбудата е по-лесна за овладяване.

Спри с тласъците
Не започвай веднага с дълбоко проникване и силни тласъци. Напротив, отдели малко време на първите няколко сантиметра от вагината й - там са струпани много нервни окончания и забавянето ти на това място определено ще й хареса.

По време на същинската част се съсредоточи върху плитките движения с малка амплитуда, вместо върху силните и дълбоки тласъци. Така, хем ще си направиш услуга, хем и тя ще остане доволна от цялата "процедура".

Път на дамите
За да се отпуснеш, удовлетворен от себе си и горд, че си я задоволил, първо се съсредоточи върху нейното финито. Тогава чак идва и твоят ред и няма да се притесняваш, че еякулацията ти е била преждевременна, защото тя вече ще е получила така желания от двама ви оргазъм. В момента, в който тя свърши първа, твоите притеснения дали ще я задоволиш отпадат. А съмненията в собствените ти способности са сред причините, които могат да те изложат в леглото.

Да ви хванат на калъп
Ето и един забавен психологически трик, който е добре изпитан и безспорно има ефект от него. Усещаш, че си на косъм от сюблимния момент, точно тогава си представи, че родителите й съвсем случайно пропускат да почукат на вратата и нахлуват с гръм и трясък в стаята ви и упссс... Е, май свършиха добра работа и удължиха удоволствието и за двама ви.

Източник - www.bliasak.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Споделете