събота, 3 ноември 2012 г.

Шест вида секс

Всички ние предпочитаме един или друг стил в отношенията с партньора. Същото важи и за интимната сфера. 
И в секса едни предпочитат нежност, други – страст и дори грубост, трети – непринуденост. В секса всичко е хубаво, с изключение на едно – еднообразието: то е убийствено за интимните отношения. Безконечното повтаряне може да разруши и най-трепетните чувства. Не се страхувайте от разнообразието, не се страхувайте от промените – светът на сексуалните отношения е широк и многообразен. Разбира се, броят на нюансите в секса не се изчерпва с числото 6. Те са много повече и вие може да откривате нови и нови. 

 1.Одухотвореният секс (сливане на душите и телата) 

Когато двама души са близки духовно, сексът се превръща във висша точка на техните отношения, той е пълно сливане на двама влюбени – не само физически, но и емоционално. Когато партньорите пристъпват към интимните отношения с чувството, че тази среща им е спусната свише, сексът е способен да им подари неповторими по сила усещания.

 2.Страстният секс (искам го тук и сега)

Колко привлекателен може да бъде сексът, движен от въжделения, желания, на които не може да се противостои! И кой казва, че той е неприложим за семейните? Често и в бракове със солиден стаж, съпрузите намират прелест в мълниеносната близост в необичайни условия, когато желанието удавя всички доводи на разума. И дори, ако някой ден не сте особено склонна към близост, не трябва да се обръщате към стената. Кой знае – може би след 10 минути ще се намирате във властта на съвсем различни чувства? Отдайте им се без да разсъждавате – такива моменти не се изпускат!

 3.Веселият секс (да се смееш е полезно) 

Не е необходимо винаги да се отнасяте към секса като към нещо мноооого сериозно. Той може да бъде и глуповат, и остроумен, и забавен, и лекомислен. 
Тук е важно и двамата партньори да са настроени към секса с чувство на хумор. Няма смисъл да се чувствате сконфузена, ако нещо се случи в неподходящ момент – например да ви се схване крака и да се развикате. Ако това се стори смешно и на двамата, не се притеснявайте да разредите градуса на страстта с малко (или много) смях. А понякога хуморът е способен да оправи разстроените интимни отношения между съпрузите повече от всякакви сериозни разговори.

 4.Нежният секс(всичко, което правя, е заради теб)

Съвременната жена не прилича особено на изнежено и крехко цвете, но нежността й е необходима както водата на растенията. Леките докосвания, масажът, целувките – тази прелюдия вече сама по себе си доставя огромна наслада. И може да отвори път към незабравим секс. Нежните ласки са най-добрият начин да бъде свалена умората, напрежението, стресът. Когато партньорът ви усети, че ви движи не само сексуалното желание, но и стремежът да споделите проблемите му и да му помогнете да ги преодолее, може да откликне по начин, който ще ви направи неизказано щастлива. 

 5.Гневният секс (люби ме в яростта си!) 

Може и да е странно, но някои двойки се занимават със секс преди, по време и след скандали. Когато се натрупва раздразнение, може да започнете разговор с повишен тон, който да завърши със страстна хватка на съпружеското ложе. Трябва да знаете обаче, че сексът може да играе ролята на помирител само тогава, когато вие по принцип се стремите да възстановите нормалните отношения. Ако проблемите между вас са станали непоправимо дълбоки, сексът – освен, че няма да ви помири, може да ви донесе допълнително неприятни изживявания. 

 6.Експерименталният секс (твори, измисляй,пробвай!) 

Дори и да цените преди всичко спокойствието и стабилността в отношенията си с партньора, не отхвърляйте възможността да експериментирате в секса. Може и предварително да обсъдите какво смятате да правите през нощта: такъв разговор е възможно да пробуди желанията ви. Не се стеснявайте да обсъждате тези въпроси и в леглото – като учени, правещи опит, дискутирайте съображенията си за хода на експеримента. Не се страхувайте от новото, от временен неуспех, променяйте обикновените условия, проявете изобретателност. Вие сте двама и само от вас зависи дали интимните ви отношения ще са вълнуващи или или скучни. Творете любовта със собствените си ръце!

Източник - aboutsex.dir.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Споделете